KNAW

Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de site navigatie
Ga direct naar zoeken

Instituut Gak-KNAW Award

De Instituut Gak-KNAW Award is bestemd voor talentvolle onderzoekers aan het begin van hun carrière om baanbrekend onderzoek te doen op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsmarkt binnen de stimulerende omgeving van een KNAW-instituut, doorgaans het NIDI.

De Award is in 2019 ingesteld door Instituut Gak en de KNAW en zal in principe jaarlijks worden uitgereikt. De Award bestaat uit een driejarige aanstelling als postdoc onderzoeker, doorgaans aan het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut van de KNAW (NIDI-KNAW). Eventueel kunnen ook andere KNAW-instituten als gast-instituut fungeren.

Vakgebieden

Sociale zekerheid en arbeidsmarkt

Voor wie?

Postdocs die onderzoek doen dat relevant is voor inzicht in de ontwikkeling van sociale zekerheid en arbeidsmarkt in Nederland. Het onderzoek dient verband te hebben met het werkgebied van Instituut Gak en de onderzoeksagenda van het KNAW-gastinstituut, bijvoorbeeld door samenwerking met onderzoekers van het gastinstituut.

Aanvragen

Postdoc onderzoekers die voldoen aan de in het reglement gestelde voorwaarden kunnen een aanvraag met een onderzoeksvoorstel indienen.

Het indienen van aanvragen voor de Instituut Gak-KNAW Award is mogelijk tot en met 15 juli 2019.

Zie voor meer informatie, waaronder alle voorwaarden, het  reglement en het aanvraagformulier: de website van de KNAW.

Meer informatie

Brochure

Kruimelpad:
  1. Home
  2. Algemeen


Ga terug naar de bovenkant van deze pagina
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie
Ga terug naar zoeken