KNAW

Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de site navigatie
Ga direct naar zoeken

Nederlandse Demografiedag 2014

Pagina-navigatie:
Datum 10 december 2014
Locatie Academiegebouw van de Universiteit Utrecht
Contact
Voeg toe iCal vCal

De Nederlandse Vereniging voor Demografie (NVD) organiseert op woensdag 10 december 2014 in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht voor de zevende keer de Nederlandse Demografiedag. Op de Demografiedag 2014 worden de meest recente onderzoeksbevindingen gepresenteerd op het brede en interdisciplinaire terrein van bevolkingsvraagstukken.

Het programma van de Demografiedag biedt ruimte aan demografen, economen, sociologen, geografen, psychologen, epidemiologen, historici en andere professionals die op dit uitdagende terrein werken om hun werk te presenteren en te bespreken.

Tijdens het plenaire gedeelte zal professor Melinda Mills (Nuffield College, Department of Sociology, University of Oxford) een keynote lecture geven over “New approaches to integrating genetics and demography”. De kern van de Demografiedag wordt verder gevormd door enkele rondes van zowel Nederlandstalige als Engelstalige parallelle sessies en een speciale postersessie.

Registratie

U kunt zich uiterlijk tot en met 15 november inschrijven voor de Demografiedag 2014 via de website www.nvdemografie.nl. Voor nadere informatie kunt u terecht op onze website of neemt u contact met ons op via demografiedag@gmail.com.

U kunt ook lid worden van de LinkedIn groep 'Dutch Demography' en de 'Demografiedag 2014' groep op Facebook.

 

Namens de Nederlandse Vereniging voor Demografie,

De Organisatiecommissie Demografiedag 2014: Wike Been, Maaike den Draak, Leonie Elsenburg, Auke Vlonk, Mariska van der Horst, Matias Reus Pons en Nico van Nimwegen

Meer informatie over dit agenda itemGa terug naar de bovenkant van deze pagina
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie
Ga terug naar zoeken