KNAW

Ga direct naar de inhoud
Ga direct naar de site navigatie
Ga direct naar zoeken

NIDI-RUG Policy briefing

Cultuur Sensitieve (Seksuele) Gezondheidszorg in Nederland

Pagina-navigatie:
Datum 19 september 2019 van 15:00 tot 17:00 uur
Locatie NIDI en RUG, Lange Houtstraat 19, 2511 CV Den Haag
Contact
Voeg toe iCal vCal

De Rijksuniversiteit Groningen en het NIDI nodigen u van harte uit voor een Policy Briefing Cultuur Sensitieve (Seksuele) Gezondheidszorg in Nederland, op 19 september a.s. van 15-17 uur bij het NIDI in Den Haag.

Onderzoekers in het project Cultural Encounters in the African Diaspora in the Netherlands zullen hier het rapport Seksueel Welzijn in de context van Culturele en Religieuze diversiteit in Nederland presenteren. Dit project is een samenwerking tussen de Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit van Amsterdam en is gefinancierd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Vervolgens zal een rondetafelgesprek plaatsvinden over cultureel sensitieve gezondheidszorg en preventie. Prof. Dr. Agyemang, hoogleraar Migratie en Gezondheid bij het AMC, Dr. Marianne Cense van Kenniscentrum Seksualiteit Rutgers en Dr. Rachel Smith Theodore van Stichting Shepherds Place zullen dan een reactie geven.

Tijdens de bijeenkomst is er bijzondere aandacht voor de benadering en inclusie van religieuze en culturele minderheden in Nederland rondom seksueel welzijn.

Aansluitend kunt u nog verder praten onder genot van een drankje.

De capaciteit van de zaal is echter beperkt. Wij verzoeken u daarom zich op te geven door middel van een email aan policybriefing@nidi.nl.

Kruimelpad:
  1. Home
  2. Actueel
  3. Agenda


Ga terug naar de bovenkant van deze pagina
Ga terug naar de inhoud
Ga terug naar de site navigatie
Ga terug naar zoeken